Bratislav Punosevac

atacanti

Brief info

Atacantul cheie de la Otelul Galati

Bratislav Punosevac este cel mai cunoscut ca jucator de fotbal al Asociatiei Otelul Galati. S-a nascut pe 9 iulie 1987 in Serbia.

Este unul dintre jucatorii de fotbal de succes ai Asociatiei. S-a clasat pe lista acelor oameni faimosi care s-au nascut pe 9 iulie 1987. Este unul dintre cei mai bogati jucatori de fotbal ai Asociatiei care s-a nascut in Serbia.

Oficial, fostul jucator de la Kyzylorda „Kaisar” Bratislav Punoshevats a parasit clubul. Bratislava a jucat la clubul Otelul Galati timp de doua sezoane.

Stim cu totii ca ai petrecut doua sezoane la club. In ansamblu, decalajul carierei Kaisar a ramas amintiri speciale in memoria ta?

Intre anii 2011-2013 am intrat la Otelul Galati. Apoi, in fereastra de transfer de vara, m-am dus la Kaysar. Noi, condusi de antrenorul principal Dorinel Munteanu, am indeplinit toate sarcinile atribuite clubului. De asemenea, apreciez foarte mult atmosfera buna din echipa. Timp de doua sezoane am devenit foarte apropiati de jucatori. Ne-am pregatit foarte atent pentru fiecare meci.

Care este motivul sfarsitului de inceput al sezonului? Desigur, exista motive pentru asta. Primul motiv este o vatamare grava. Este foarte dificil sa joci fotbal cu o accidentare. Nu va puteti concentra corect asupra jocului. Astfel, am decis sa-mi vindec toate ranile si sa ma intorc pe teren cu o pregatire completa. Pentru a va recupera complet, aveti nevoie de o luna si jumatate. Din acest motiv, a trebuit sa parasesc locatia echipei.

In cateva zile, fostii dvs. parteneri vor juca in finala Cupei Kazahstanului. Care sunt previziunile dvs. pentru acest meci? Otelul Galati trebuie sa castige. Pentru ca un club cu ambitii mari. Otelarii au toate conditiile necesare pentru atingerea obiectivelor. Nu vreau sa numesc scorul jocului.

Puteti spune cateva cuvinte fanilor inainte de plecare, vom transmite acest lucru. In primul rand, vreau sa multumesc personalului clubului, antrenorilor si managerilor. Pentru increderea oferita din partea lor! De asemenea, sunt deosebit de recunoscator fanilor echipei. Ai un adevarat personaj de lup. Va rog sa sustineti jucatorii pana la final.