Cel mai important obiectiv al meu din carieră, a spus atacantul Pardubice Huf

Cel puțin un punct l-a salvat pe Pardubice în meciul din etapa a 9-a din prima ligă împotriva lui Olomouc în minutul cinci al setării reprizei a doua de către atacantul supleant David Huf. Cu cel de-al doilea gol în cea mai mare competiție, a înscris o remiză 1: 1 pentru nou-venit. Huf a descris obiectivul ca fiind probabil cel mai important din cariera sa.

Sigma a condus din minutul 62 după penalty-ul lui Martin Nešpor. Cehii din Est l-au pus sub presiune pe Olomouc, dar șutul compensator nu a venit de mult. Mijlocașul lui Sigma, Martin Sladký, a făcut un fault în fața varului lui Tomáš Solil, când a expirat setarea de trei minute. Lovitura directă a 22Bet fost luată de Huf, care a împins mai mult de două ori.

„Am vrut să trag direct prin perete, dar Olomouc a blocat-o. Mingea mi-a revenit și mi-am dat seama că am suficient timp. Nimeni nu a venit împotriva mea. A doua oară am vrut să o pun pe stâlpul din spate. Cred că a fost puțin punctat și, din fericire, a căzut la locul său „, a spus Huf într-o înregistrare pentru mass-media.

„A fost probabil cel mai important obiectiv al meu din carieră, nu am dat prea multe pentru echipa A. Am marcat săptămâna trecută la Mladá Boleslav, dar am pierdut 1: 4 acolo. Din punct de vedere al importanței, a fost cel mai important obiectiv al meu din carieră”, a spus Huf , care a venit pe teren în minutul 68.

Golul său l-a mulțumit foarte mult pe căpitanul Jan Jeřábek, după greșeala căruia Nešpor a executat un penalty. „Este grozav că a lovit-o așa. O piatră mi-a căzut din inimă, că cel puțin am nivelat-o. Nu știu dacă mă așteaptă vreo recompensă specială, va trebui să mă gândesc la asta”, a spus Jeřábek râzând.

Huf a fost ajutat mental de un împușcat împotriva lui Mladá Boleslav. „A fost primul meu gol de ligă și m-am bucurat pentru asta. M-am bucurat că antrenorul mi-a dat o 22Bet șansă, am jucat întreaga a doua repriză. Mi-a dat un pic de încredere”, a spus tânărul de 21 de ani.

Datorită lui, Pardubice nu a pierdut a cincea oară în azilul din Ďolíček din Praga, unde se dispută meciurile din liga internă din cauza unui stadion nesatisfăcător. „A fost un meci echilibrat, remiza este meritată. Deoarece am pierdut, punctul este unul bun pentru noi în cele din urmă”, a spus Huf.

A marcat cinci starturi în cea mai mare competiție de până acum, dar toate din poziția de suplinitor. Cu toate acestea, potrivit antrenorului Jaroslav Novotný, nu este sigur dacă a câștigat un loc în formația de start. „Nu vom schimba complet sistemul. Este un tânăr băiat talentat care poate înscrie goluri și poate avea șanse. Cu siguranță va obține oportunități”, a spus Novotný. More: paraeles.pt