Tricouri aniversare pentru jucatori si suporteri la un deceniu de cand Otelul devenea campioana Romaniei

Timpul se scurge cu repeziciune, iar daca facem un simplu calcul vedem la la anul, in 2021 se vor implini nu mai putin de 10 ani de cand formatia noastra favorita, Otelul Galati castiga campionatul Romaniei la fotbal, o premiera neegalata de nicio formatie din Moldova. Aceasta borna ramane un eveniment cu adevarat istoric, care la vremea respectiva a generat o bucurie imensa atat tuturor gălăţenilor, cat si iubitorilor acestui club din toata tara.

Chiar daca acum continuitoarea echipei de atunci, Suporter Club Oţelul Galaţi evolueaza in Liga a treia, echipa galateana este in continuare foarte iubita de suporteri, fiind considerata de toti microbistii o formatie de traditie a fotbalului romanesc, care din Unibet pacate a avut acceasi soarta ca alte nume mari precum Rapidul, Farul Constanta, FC Arges, Poli Timisoara. Si lista poate continua, iar trist este ca alte formatii de prestigiu pentru fotbalul romanesc nici macar nu mai exista, vezi cazul Sportului Studentesc sau Brasov.

Dar o veche zicala romaneasca spune ca legendele nu mor niciodata. Tocmai de aceea, actuala conducere a clubului galatean a hotarat ca acest eveniment va fi celebrat alaturi de suporteri, care in acel an au jucat un rol decisiv in castigarea Ligii 1, fiind mereu aproape de echipa si crezand pana la final in acel vis devenit realitate. Cu ocazia implinirii a 10 de ani de la ecel moment unic se va produce un echipament special, dedicat performanţei realizate de Dorinel Munteanu (Antrenor), Branet, Grahovac,  Rapa, Iorga, Antal, Paraschiv, Ochirosii, Sarghi, Silviu Iulie, Bus, Neagu, Pena, Giurgiu sau Borbely – sa numim doar cativa dintre artizanii reusitei de acum un deceniu.

Astfel, in noul sezon competitional 2020 – 2021 echipa galateana va juca in tricouri a caror model este inspirat din stagiunea 2010/2011, ca un omagiu pentru titlul cucerit acum 10 ani. Noua, suporterilor galateni, nu ne ramane decat sa speram dungile roş-alb-albastre le vor purta noroc si inspiratie jucatorilor galateni si vor reusi promovarea in liga secunda. Tricourile vor fi produse in parteneriat cu firma Andu Sports pot fi achiziţionate de către suporterii galateni incepand cu data de 1 iulie de la magazinul pariuri oficial al clubului, amplasat la stadionul Oţelul. Unicitate şi eleganţă, acestea sunt atributele noilor modele, care deja se bucura de o pare popularitate in randul publicului galatean.

Marian Brăilescu, brand managerul gruparii galatene este de parere ca adjudecarea titlului de catre Otelul a avut atat o semnificatie sportiva deosebita, dar a si reprezentat un moment istoric pentru toata comunitatea galateana si ca noile tricouri vor da un impuls atat Sportingbet suporterilor, cat si jucatorilor care evolueaza in prezent pentru gruparea roş-alb-albastra, care vor constientiza ca galatenii vor avea mereu inimi de campioni si isi vor atinge obiectivul in noul sezon. Noua nu ne ramane decat sa le uram: Mult succes Suporter Club Oţelul Galaţi!