Ibrahimović negociază cu antrenorul pentru a reveni la naționala Suediei

Atacantul vedetă Zlatan Ibrahimović ar putea reveni la echipa națională a Suediei după mai bine de patru ani. Asociația locală a declarat că artilerul AC Milan negociază o revenire cu antrenorul echipei naționale, Jan Andersson.

Ibrahimović, în vârstă de treizeci și nouă de ani, și-a indicat revenirea la 22Bet echipa națională la începutul lunii noiembrie pe rețelele de socializare cu fotografia sa într-un tricou suedez, dar nu a apărut la nominalizare la meciurile ulterioare ale Ligii Națiunilor. Cu toate acestea, revenirea sa nu este exclusă.

„Când a deschis din nou ușa, era evident că trebuia să vorbim despre el în persoană cât mai curând posibil”, a declarat antrenorul echipei naționale Andersson după prima întâlnire cu Ibrahimovic, pe care a descris-o ca fiind „fructuoasă și bună”. Discuțiile lor vor continua.

Nativul lui Malmö Ibrahimović este cel mai bun 22Bet marcator din istoria echipei naționale a Suediei cu 62 de goluri din 116 meciuri. A jucat ultima oară pentru echipa națională la Campionatele Europene din 2016. În noul sezon, veteranul este într-o formă excelentă: cu zece goluri marcate în șase meciuri, el conduce clasamentul marcatorilor ligii italiene și a fost numit cel mai bun fotbalist al anului al Suediei pentru a douăsprezecea oară în această săptămână. more: www.vip.pt