Dacă aș conduce permanent Derby-ul, aș ajunge ca jucător, a spus Rooney

Fostul jucător al echipei naționale a Angliei, Wayne Rooney, a declarat vineri că este gata să-și încheie cariera de jucător dacă primește o ofertă de antrenor al județului Derby definitiv. În prezent se află în poziția de manager temporar de joc.

„Dacă conduc echipa pentru o lungă perioadă de timp, nu-mi pot imagina că s-ar putea juca în același timp. Deci, sfârșitul este cu siguranță una dintre opțiuni”, a spus Rooney.

„Dacă nu aș fi manager și aș face parte doar din echipa de implementare, aș 22Bet continua, dar dacă mi s-ar cere să conduc echipa definitiv, ar fi sfârșitul carierei mele de jucător”, a spus Rooney, care a ocupat funcția de asistent asistent la Phillip Cocu. După eliberarea din funcție, el conduce temporar echipa ca antrenor principal.

După ce Coca a terminat pe bancă, Rooney a condus mai întâi echipa de pe teren cu asistenții Liam Rosenior, Shay given și Justin Walker. „Dar, de-a lungul timpului, am ajuns la concluzia că echipa trebuie să aibă un singur șef”, a spus el. Doar Rooney va conduce echipa la meciul de weekend împotriva lui Wycombe.

„Jucătorii trebuie să fie clari despre cine o face. Am vorbit despre asta și simt că sunt persoana potrivită. Pregătim exercițiile de antrenament împreună, dar decizia finală va depinde de mine. Voi asuma responsabilitatea pentru asta și, desigur, responsabilitatea pentru rezultate”, a explicat Rooney , care a indicat anterior că ar dori să-l ia pe Derby ca director general. more: artesonora.pt