Targu Secuiesc vs Otelul Galati pe data de 25.04.2020

Targu Secuiesc vs Otelul Galati se numara printre partidele etapei ce ar trebuii sa se dispute pe data de 25 aprilie 2020. Nu stim exact daca aceasta intalnire va avea loc avand in vedere situatia cu acest virus COVID 19 care inca face ravagii in randurile populatiei la nivel mondial. Mai sunt 3 saptamani pana atunci, iar speranta oamenilor de fotbal este una optimista, in sensul ca partida ar putea avea loc fara a fi probleme de vreo natura.

Otelarii vor intalnii Secuii in aceasta etapa. Partida Targu Secuiesc vs Otelul Galati se va desfasura la Targu Secuiesc, unde gruparea locala care se afla pe penultima pozitie a clasamentului serie 1 din Liga 3, va incerca sa forteze o victorie pentru a se apropia putin cate putin de zona care o salveaza de retrogradarea in Liga 4 unde ar insemna sa joace doar in judet si cu echipe care abia s-au infintat.

Secuii vor trece la atac inca de la fluierul de inceput al partidei si vor forta deschiderea scorului cat mai repede. Posibil sa fie o tactica usor de ghicit de Otelari pentru ca antrenorul acestora i-a studiat bine pe cei din Targu Seciuesc si pare ca le cunoaste aceasta tactica, de a marca rapid si apoi de a tine de scor daca se poate asa pana la finele meciului.

Otelul Galati, fiind o echipa ce in istoria sa a trecut prin toate diviziile nationale, chiar a si participat in competitii internationale gen Champions League, va incerca sa gestioneze cat mai bine aceasta partida avand in vedere ca obiectivul din sezonul 2019-2020 este parcurgerea drumului spre Liga 2. Asta se pare ca este dorinta acerba a suporterilor care dupa decaderea clubului din 2016 au luat initiativa sa reconstruiasca vechea echipa si sa ajunga din nou in prim planul fotbalului romanesc, asa cum a fost in perioada de glorie cand a avut in lot jucatori faimosi si antrenori de renume.

Pentru aceasta partida, in cazul in care nu se va amana din motive obiective, pronosticul redactiei este unul clar, victorie Otelul Galati. Momentan echipele probabile nu le avem, dar vom actualiza articolul cu acestea in cazul in care vor fi disponibile pana la ora de incepere a partidei.